Mathey.hu

Tőzsde és Forex

Tenisz elemzés - ATP Estoril

2017. május 03. 21:32 - Mathey


Képtalálat a következőre: „gilles muller”

(15:30) Pedro Sousa - Gilles Müller

Statisztikára nézve egyértelműen Sousának van több lejátszott salakmérkőzése és ő lehet egy esélyes underdog, viszont kicsit tovább boncolgatva nem igazán játszott sokat ATP-s versenyzőkkel. 308/171 lejátszott mérkőzése ugyanis nagyrészt Challenger összecsapásoknak tudható be.

Viszont mindhiába ha nem nyert még érdemi mérkőzést egy nagyobb név ellen sem. Mathieu volt mondhatni az első nagyobb név akivel megbirkózhatott, de 1-1 szettnél feladta a francia, így ebből sem vonható le nagy következtetés. Müller viszont jóval képzettebb játékos és több ATP mérkőzésen van túl - igaz nem salakon - de a 2017-es évet elég jól kezdte, aztán egy kis ingadozással folytatva 2:0-ra verte Robredót salakon, Murray pedig búcsúztatta.

Jóval pihentebben jön, Monte Carló óta nem játszott, Sousa pedig 6 meccse talpon van egyhuzamban. Jóval magasabb, 23cm-el, mint Sousa és a szervái is hatékonyabbak, adogatásban simán verni fogja a portugált és ez is pluszban segítheti a győzelemhez.

> Tipp: Gilles Muller győzelme @ 1,52; tét: 1%

PoEfix

3 komment
PoEfix

A bejegyzés trackback címe:

https://mathey.blog.hu/api/trackback/id/tr7012412291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tutifix 2017.05.03. 22:19:06

Szia nekem annak idején volt egy ilyen blogom.
Azt mondták hogy ósdi és mindenki átment a facera köztuk én is.

Ted Koliz 2019.03.16. 06:15:03

Nagyszerű és minőségi információk. Köszönet a megosztásért !tennisracketpro.com/reviews-for-the-best-2019-tennis-racquets/
süti beállítások módosítása